04 november 2008

You will not find me, I am safe in here.

Denna dagen har varit speciell.. vaknade jätteglad, gick till vårdcentralen, gick därifrån jätteglad. Melva har varit skitjobbig idag coh hoppat runt som en galning.
Hon ser verkligen fjäderlätt ut när hon hoppar och studsar jämnfota. Jag fastnade hemma hos mamsingen så jag sover över här inatt.. inte kul att vara ensam i de stora mörka huset på landet. Pappa e på jobbresa i Tyskland och Österrike den bögen.. jag borde fått följa med!
På kvällen bråkade jag med mamma.. igen.
Denna gången stack jag innan hon lyckades såra mig ännu djupare.. de är som att skära med en kniv i ett redan djupt köttsår. Det gör ont varenda gång.

Jag stack iväg några timmar till becca förut.. vi åkte förbi snusboa och hämta ut min bok, sen for vi vidare till hennes far och hämtade vinterdäcken. Tänkte trycka på dom imorgon.
Vi var också förbi kvantum och köpte bukfylla och stirra på dumburken. Ska vara med min sötnöt på fredag igen!

Mitt hjärta känns så stort att jag knappt kan ha kvar de i bröstkorgen!
Har inte varit såhär glad på jättelänge.. det känns verkligen. Och de är jättekul tycker jag :D
Jag kan varken äta eller sova.. tiden går så fruktansvärt långsamt. Egentligen är de bara en ren plåga men samtidigt är de skönt på något sätt. Bitterljuvt. Mest ljuvt kanske =)
Baah.. jag saknar dig.

Tänk dig en skog, en stor och fin granskog. Det luktar sött av de nyligen utslagna blommorna och värmen har precis lagt sig för kvällen.
De är mörkt ute och de är stjärnklart på himlen. Månen är full och lyser ner mellan träden och allt som strålarna rör vid blir silvrigt och lyser upp. De är en lätt dimma på åkrarna och nere i en dal flyter en å lugnt och stilla.
De finns en stig som leder in i skogen. Du känner dig inte rädd utan du är full av nyfikenhet, ingenting kan hända dig ikväll. Inte en som denna.
Lätt som en fjäder och tyst som ett spöke vandrar du inåt i skogen. Aldrig har du känt dig så levande som nu, Du känner en vindpust mot dina mjuka kinder och blir alldeles varm inombords... Det är dina drömmars kväll, dröm och din dröm blir uppfylld ikväll.
Men bara och endast för ikväll.

Nu orkar jag inte skriva mera.. Eller ja, jag har inget mer att skriva faktiskt. Förutom att jag längtar till helgen! Jag längtar så de svider.. Jag ska få träffa min flickvän och mina bästa vänner. Jag saknar dom så otroligt. Försöker hålla kontakten med dom så gott de går med allting. Börjar kännas ensamt faktiskt men jaja =) Jag ska snart, snart få träffa dom. Mina underbara vänner.
Lalala... jag tror jag ska ta av mig strumporna nu och läsa min bok som jag fick hem idag.

Så ni får ha de så gött allesammans!
//Alexandra

Inga kommentarer: